Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haskerhorne

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Haskerhorne? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Haskerhorne! Op deze website ontdek je diverse tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-haskerhorne

Een schoonmaakster in Haskerhorne gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Haskerhorne inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder heb je allerlei praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Haskerhorne opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn handige websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haskerhorne

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Haskerhorne

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Haskerhorne, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Rohel, Delfstrahuizen, Snikzwaag en Joure.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haskerhorne. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €16,25 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Haskerhorne hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Haskerhorne?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie