Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rohel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Rohel? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Rohel! Op dit platform delen wij volop tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-rohel

Een schoonmaakster in Rohel vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Rohel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Rohel opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rohel

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Rohel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Rohel, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Delfstrahuizen, Goingarijp, Haskerhorne en Snikzwaag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor zorgt voor productieve werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Rohel. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen plus minus €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot wel €16,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarbij kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Rohel hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Rohel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie