Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vorchten

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Vorchten? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Vorchten! Op dit platform tref je veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-vorchten

Een schoonmaakster in Vorchten gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Vorchten inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Vorchten opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die je hierbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Heerde.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vorchten

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Vorchten

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Vorchten, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Veessen, Welsum, Wapenveld en Vaassen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,70 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Vorchten. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €20,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Vorchten hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vorchten?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie