Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Deest

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Deest? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Deest! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-deest

Een schoonmaakster in Deest vinden

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Deest inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Deest opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Druten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Deest

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Deest

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Deest, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Afferden, Puiflijk, Winssen en Ewijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,80 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Deest. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot zo’n €18,50 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Deest hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Deest?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie