Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Puiflijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Puiflijk? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Puiflijk! Op ons portaal bieden we nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-puiflijk

Een schoonmaakster in Puiflijk vinden

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Puiflijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Puiflijk vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als de opdracht positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op nuttige online zoekmachines die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Druten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Puiflijk

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Puiflijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Puiflijk, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Afferden en Deest.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al voor €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Puiflijk. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot wel €20,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Puiflijk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Puiflijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie