Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vianen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Vianen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Vianen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-vianen

Een schoonmaakster in Vianen zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Vianen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vianen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vianen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Vianen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vianen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Leerdam, Schoonrewoerd, Hei- en Boeicop en Hoef en Haag.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp in de buurt al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Vianen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen +/- €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot zo’n €18,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de tuin doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Vianen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vianen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie