Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoef en Haag

Wil je een schoonmaakhulp in Hoef en Haag? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Hoef en Haag! Op deze website tref je praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-hoef-en-haag

Een schoonmaakster in Hoef en Haag zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Hoef en Haag inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Hoef en Haag opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er nuttige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoef en Haag

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hoef en Haag

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoef en Haag, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Hei- en Boeicop, Vianen, Hagestein en Zijderveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hoef en Haag. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot €19,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals afwassen of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Hoef en Haag laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hoef en Haag?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie