Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hagestein

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hagestein? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Hagestein! Op onze schoonmaakwebsite tref je duidelijke tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hagestein

Een schoonmaakster in Hagestein inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Hagestein inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hagestein vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn praktische applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hagestein

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Hagestein

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hagestein, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hoef en Haag, Hei- en Boeicop, Zijderveld en Everdingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder vind je enkele veel voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €13,30 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Hagestein. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen ongeveer €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot +/- €16,75 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Hagestein hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hagestein?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie