Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Everdingen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Everdingen? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Everdingen! Op schoonmakerzoeken.nl lees je veel tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-everdingen

Een schoonmaakster in Everdingen vinden

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Everdingen inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Everdingen vergelijken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op diverse applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Vijfheerenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Everdingen

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Everdingen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Everdingen, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zijderveld, Hagestein, Ravenswaaij en Erichem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Everdingen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen ongeveer €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot +/- €17,75 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Everdingen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Everdingen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie