Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Erichem

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Erichem? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Erichem! Op dit platform tref je diverse tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-erichem

Een schoonmaakster in Erichem vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Erichem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Erichem opzoeken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er verschillende online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Erichem

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Erichem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Erichem, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Ravenswaaij, Everdingen, Asch en Beusichem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,20 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor helpt bij een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Erichem. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €20,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Erichem kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Erichem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten bedragen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie