Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Asch

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Asch? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Asch! Op ons portaal bekijk je praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,40 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-asch

Een schoonmaakster in Asch vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Asch inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Asch zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Asch

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Asch

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Asch, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Erichem, Ravenswaaij, Beusichem en Zoelmond.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Asch. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €15,50 voor 1 uur werken. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Asch laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Asch?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie