Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Heurne

Behoefte aan een schoonmaakhulp in De Heurne? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in De Heurne! Op deze website bieden we duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-de-heurne

Een schoonmaakster in De Heurne inhuren

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in De Heurne inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in De Heurne vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op speciale platforms die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Aalten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Heurne

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Adressen van schoonmaakbedrijven in De Heurne

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in De Heurne, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Winterswijk Meddo, Winterswijk Huppel, Dinxperlo en Breedenbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,70 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) bevordert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in De Heurne. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot wel €15,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in De Heurne kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in De Heurne?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie