Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breedenbroek

Wil je een schoonmaakhulp in Breedenbroek? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Breedenbroek! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-breedenbroek

Een schoonmaakster in Breedenbroek gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Breedenbroek inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Breedenbroek zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op praktische vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breedenbroek

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Breedenbroek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Breedenbroek, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Dinxperlo, De Heurne, Gendringen en Megchelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Breedenbroek. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot €15,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Breedenbroek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Breedenbroek?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie