Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dinxperlo

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Dinxperlo? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Dinxperlo! Op dit platform ontdek je diverse tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-dinxperlo

Een schoonmaakster in Dinxperlo inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Dinxperlo inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Dinxperlo zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan speciale vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Aalten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dinxperlo

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Dinxperlo

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Dinxperlo, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Heurne, Winterswijk Meddo, Breedenbroek en Gendringen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder check je een overzicht met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €13,20 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal organisaties in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dinxperlo. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen de €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €16,00 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Dinxperlo kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dinxperlo?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie