Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leiderdorp

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Leiderdorp? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Leiderdorp! Op ons portaal tref je praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-leiderdorp

Een schoonmaakster in Leiderdorp vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Leiderdorp inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leiderdorp zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Leiderdorp.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leiderdorp

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Leiderdorp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leiderdorp, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Kaag en Braassem, Zoeterwoude, Oegstgeest en Leiden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Leiderdorp. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Leiderdorp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Leiderdorp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie