Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leiden

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Leiden? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Leiden! Op deze website ontdek je praktische tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-leiden

Een schoonmaakster in Leiden inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Leiden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leiden zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw oproep gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige portalen die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Leiden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leiden

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Leiden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Leiden, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oegstgeest, Leiderdorp, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder vind je enkele veel voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Leiden. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €18,50 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Leiden huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Leiden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie