Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Leidschendam-Voorburg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Leidschendam-Voorburg? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Leidschendam-Voorburg! Op schoonmakerzoeken.nl tref je duidelijke tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-leidschendam-voorburg

Een schoonmaakster in Leidschendam-Voorburg gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Leidschendam-Voorburg inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Leidschendam-Voorburg zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Leidschendam-Voorburg

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Leidschendam-Voorburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Leidschendam-Voorburg, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Rijswijk, Leiden, Voorschoten en Wassenaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder check je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Leidschendam-Voorburg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €24,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot wel €16,75 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je afspraken maken over afwassen of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Leidschendam-Voorburg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Leidschendam-Voorburg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie