Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Voorschoten

Wil je een schoonmaakhulp in Voorschoten? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Voorschoten! Op schoonmakerzoeken.nl vind je veel tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-voorschoten

Een schoonmaakster in Voorschoten inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Voorschoten inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Voorschoten zoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van speciale platforms die daarbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Voorschoten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Voorschoten

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Voorschoten

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Voorschoten, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Katwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je een lijst met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al voor €13,40 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Voorschoten. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot zo’n €16,25 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Voorschoten huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal ruimtes, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Voorschoten?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie