Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Katwijk

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Katwijk? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Katwijk! Op deze pagina delen wij concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Ook bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-katwijk

Een schoonmaakster in Katwijk gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Katwijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ook kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Katwijk zoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op praktische online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Katwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Katwijk

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Katwijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Katwijk, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wassenaar, Voorschoten, Noordwijk en Hillegom.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €13,10 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Katwijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot €17,00 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Katwijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Katwijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €550,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie