Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Valkenburg

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Valkenburg? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Valkenburg! Op deze website bekijk je veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-valkenburg

Een schoonmaakster in Valkenburg vinden

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Valkenburg inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Valkenburg inhuren

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er handige websites die jou helpen zoeken. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Katwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Valkenburg

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Valkenburg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Valkenburg, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Schin op Geul, Scheulder, Lemiers en Vijlen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al voor €12,70 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een representatief schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Valkenburg. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €20,50 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot zo’n €18,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Valkenburg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Valkenburg?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie