Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lemiers

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Lemiers? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Lemiers! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we praktische tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lemiers

Een schoonmaakster in Lemiers gezocht

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Lemiers inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Lemiers vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Vaals.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lemiers

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Lemiers

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Lemiers, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Valkenburg, Schin op Geul, Vijlen en Elkenrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,20 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene schoonmakers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lemiers. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €22,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €17,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarbij kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Lemiers kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Lemiers?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €600,00.

Plaats een reactie