Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijdewormer

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wijdewormer? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wijdewormer! Op dit platform vind je volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijdewormer

Een schoonmaakster in Wijdewormer zoeken

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Wijdewormer inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Wijdewormer vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale platforms die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Wormerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijdewormer

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Wijdewormer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijdewormer, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zuidoostbeemster, Middenbeemster, Watergang en Ilpendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wijdewormer. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van scholen, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen +/- €23,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €19,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Wijdewormer kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wijdewormer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie