Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wormerland

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Wormerland? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wormerland! Op deze pagina vind je veel tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wormerland

Een schoonmaakster in Wormerland vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Wormerland inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Wormerland zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Wormerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wormerland

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wormerland

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Wormerland, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Enkhuizen, Stede Broec, Oostzaan en Zaanstad.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor stimuleert een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Wormerland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,70 tot €16,50 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Wormerland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wormerland?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie