Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Grootebroek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Grootebroek? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Grootebroek! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-grootebroek

Een schoonmaakster in Grootebroek zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Grootebroek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Grootebroek zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van nuttige online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Stede Broec.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Grootebroek

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Grootebroek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Grootebroek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Hoogkarspel, Lutjebroek, Bovenkarspel en Oosterleek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder bieden wij een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp uit de regio al voor €12,50 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Grootebroek. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot wel €15,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Grootebroek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Grootebroek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €500,00.

Plaats een reactie