Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterleek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oosterleek? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Oosterleek! Op deze website lees je praktische tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-oosterleek

Een schoonmaakster in Oosterleek inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Oosterleek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Oosterleek vinden

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval de opdracht beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een ijverige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterleek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Oosterleek

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Oosterleek, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bovenkarspel, Grootebroek, Wijdenes en Hem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Oosterleek. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen plus minus €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €16,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Oosterleek hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oosterleek?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie