Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hem? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Hem! Op deze pagina bekijk je nuttige tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hem

Een schoonmaakster in Hem zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Hem inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Hem zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien de opdracht ingewilligd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Drechterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hem

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Hem

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in Hem, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Wijdenes, Oosterleek, Venhuizen en Assendelft.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. Hieronder check je een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hem. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot wel €17,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over strijken of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Hem hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hem?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven bedragen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie