Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Assendelft

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Assendelft? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Assendelft! Op onze schoonmaakwebsite vind je diverse tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bieden we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-assendelft

Een schoonmaakster in Assendelft inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Assendelft inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zijn er diverse speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Assendelft opzoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en vertel waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan speciale online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Assendelft

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Assendelft

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Assendelft, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Venhuizen, Hem, Krommenie en Westzaan.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een overzicht met klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene bedrijven in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Assendelft. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €22,50 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van scholen, kantoren, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot +/- €16,50 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Assendelft hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Assendelft?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie