Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westzaan

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Westzaan? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Westzaan! Op deze pagina delen wij veel tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,80 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-westzaan

Een schoonmaakster in Westzaan gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Westzaan inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Westzaan zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn speciale online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westzaan

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Westzaan

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Westzaan, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Krommenie, Assendelft, Jisp en Zaandijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij een overzicht met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Westzaan. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Westzaan hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Westzaan?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie