Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hemelum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hemelum? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Hemelum! Op ons portaal vind je volop tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-hemelum

Een schoonmaakster in Hemelum inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Hemelum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Hemelum zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om op locatie te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke portalen die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hemelum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Hemelum

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Hemelum, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Sneek, Gaastmeer, Kolderwolde en Oudega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hemelum. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot €20,00 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Hemelum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hemelum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie