Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gaastmeer

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gaastmeer? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Gaastmeer! Op ons portaal lees je concrete tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-gaastmeer

Een schoonmaakster in Gaastmeer inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Gaastmeer inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Gaastmeer inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanvraag ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de afgesproken datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gaastmeer

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Gaastmeer

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Gaastmeer, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Idzega, Sandfirden, Sneek en Hemelum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal dienstverleners in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Gaastmeer. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot zo’n €19,75 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Gaastmeer laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Gaastmeer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €550,00.

Plaats een reactie