Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lytsewierrum

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Lytsewierrum? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Lytsewierrum! Op deze pagina bieden we duidelijke tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-lytsewierrum

Een schoonmaakster in Lytsewierrum vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Lytsewierrum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Lytsewierrum vinden

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan de slag gaat. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op kosten, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw oproep positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lytsewierrum

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Lytsewierrum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het overzicht hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Lytsewierrum, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Dearsum, Sibrandabuorren, Rien en Wiuwert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder delen wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lytsewierrum. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €17,50 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen, afstoffen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Lytsewierrum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal m2, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Lytsewierrum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie