Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dearsum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Dearsum? Meer en meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Dearsum! Op ons portaal lees je handige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-dearsum

Een schoonmaakster in Dearsum vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Dearsum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dearsum inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is verstandig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van handige online zoekmachines die daarbij helpen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dearsum

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Dearsum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Dearsum, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Sibrandabuorren, IJlst, Lytsewierrum en Rien.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In het volgende deel tref je de meest gangbare klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,10 per gewerkt uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Dearsum. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €20,00 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals afwassen of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Dearsum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Dearsum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie