Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJlst

Behoefte aan een schoonmaakhulp in IJlst? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in IJlst! Op dit platform lees je praktische tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-ijlst

Een schoonmaakster in IJlst vinden

Houd je niet van schoonmaken en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in IJlst inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in IJlst opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op handige websites die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJlst

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in IJlst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in IJlst, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Greonterp, Bolsward, Sibrandabuorren en Dearsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in IJlst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €25,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot €17,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in IJlst laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in IJlst?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie