Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bolsward

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Bolsward? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bolsward! Op deze website bieden we volop tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-bolsward

Een schoonmaakster in Bolsward gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Bolsward inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bolsward zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op speciale portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bolsward

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Bolsward

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Bolsward, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Workum, Hindeloopen, Greonterp en IJlst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een opsomming met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Bolsward. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot wel €18,00 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Bolsward kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Bolsward?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie