Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Albrandswaard

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Albrandswaard? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Albrandswaard! Op deze pagina vind je volop tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-albrandswaard

Een schoonmaakster in Albrandswaard inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Albrandswaard inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Albrandswaard opzoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer de opdracht wederzijds passend is heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Albrandswaard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Albrandswaard

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Albrandswaard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Albrandswaard, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nissewaard, Hellevoetsluis, Maassluis en Vlaardingen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Albrandswaard. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot wel €18,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Albrandswaard huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Albrandswaard?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie