Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lettele

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lettele? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Lettele! Op ons portaal verstrekken we handige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-lettele

Een schoonmaakster in Lettele inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Lettele inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Lettele vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Deventer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lettele

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Lettele

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Lettele, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Okkenbroek, Bathmen, Schalkhaar en Diepenveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,90 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor bevordert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lettele. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot +/- €18,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Lettele hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Lettele?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie