Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Cornwerd

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Cornwerd? Steeds meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Cornwerd! Op dit platform tref je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-cornwerd

Een schoonmaakster in Cornwerd gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Cornwerd inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Cornwerd zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn handige portalen die je hierbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Helpling.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Cornwerd

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Cornwerd

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Cornwerd, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Makkum, Idsegahuizum, Kornwerderzand en Zurich.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €12,70 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Cornwerd. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €17,75 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Cornwerd kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Cornwerd?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie