Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kornwerderzand

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Kornwerderzand? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Kornwerderzand! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien delen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kornwerderzand

Een schoonmaakster in Kornwerderzand vinden

Heb je het erg druk en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Kornwerderzand inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Kornwerderzand vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kornwerderzand

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Kornwerderzand

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kornwerderzand, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Cornwerd, Makkum, Zurich en Pingjum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei karweitjes in en rondom huis. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,30 per uur, inclusief alles.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene bedrijven in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kornwerderzand. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot zo’n €16,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Kornwerderzand hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Kornwerderzand?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie