Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Pingjum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Pingjum? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Pingjum! Op ons portaal bieden we nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-pingjum

Een schoonmaakster in Pingjum vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Pingjum inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Pingjum vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan huis komt. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is slim om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er speciale online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Pingjum

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Pingjum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Pingjum, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zurich, Kornwerderzand, Witmarsum en Wons.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende organisaties in deze streek kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Pingjum. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot wel €17,75 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Pingjum hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Pingjum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie