Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Witmarsum

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Witmarsum? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Witmarsum! Op schoonmakerzoeken.nl lees je nuttige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,10 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-witmarsum

Een schoonmaakster in Witmarsum zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Witmarsum inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Witmarsum vergelijken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van handige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Witmarsum

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Witmarsum

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Witmarsum, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Pingjum, Zurich, Wons en Schraard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,10 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Witmarsum. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot wel €16,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale taken die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Witmarsum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Witmarsum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie