Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schraard

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Schraard? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Schraard! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij duidelijke tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-schraard

Een schoonmaakster in Schraard gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Schraard inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Schraard inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schraard

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Schraard

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Schraard, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wons, Witmarsum, Longerhouw en Schettens.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. Hieronder tref je een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Schraard. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot €15,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Schraard huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Schraard?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie