Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schettens

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Schettens? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Schettens! Op deze pagina bieden we volop tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-schettens

Een schoonmaakster in Schettens zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Schettens inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schettens zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schettens

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Schettens

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schettens, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Longerhouw, Schraard, Hichtum en Burgwerd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf check je enkele veel voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Schettens. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen ongeveer €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot +/- €17,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Schettens laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Schettens?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie