Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Burgwerd

Wil je een schoonmaakhulp in Burgwerd? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Burgwerd! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we praktische tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-burgwerd

Een schoonmaakster in Burgwerd inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Burgwerd inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Burgwerd zoeken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt werken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende Apps en websites die jou helpen zoeken. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Burgwerd

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Burgwerd

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Burgwerd, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Hichtum, Schettens, Hartwerd en Hidaard.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,60 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Burgwerd. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot €20,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Burgwerd kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal m2, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Burgwerd?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie