Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Waal

Behoefte aan een schoonmaakhulp in De Waal? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in De Waal! Op deze website vind je duidelijke tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-de-waal

Een schoonmaakster in De Waal inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in De Waal inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in De Waal vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Waal

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in De Waal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in De Waal, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Cocksdorp, De Koog, Oudeschild en Den Burg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder check je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Verschonen van beddengoed.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in De Waal. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot zo’n €15,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in De Waal laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in De Waal?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan bedragen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie