Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Texel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Texel? Flink wat Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Texel! Op dit platform lees je praktische tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-texel

Een schoonmaakster in Texel vinden

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Texel inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Texel vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt schoonmaken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Texel

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Texel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Texel, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Alkmaar, Heiloo, Den Helder en Hollands Kroon.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Texel. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot +/- €20,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Texel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Texel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie