Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Horst

Wil je een schoonmaakhulp in Horst? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Horst! Op ons portaal bekijk je volop tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-horst

Een schoonmaakster in Horst gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Horst inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Horst vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Kies diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat de opdracht ingewilligd wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van verschillende portalen die daarbij helpen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Horst

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Horst

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Horst, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Melderslo, Hegelsom, Reuver en Belfeld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder bekijk je een lijst met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,40 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Horst. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen plus minus €25,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot wel €15,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Horst laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Horst?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie