Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Horst aan de Maas

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Horst aan de Maas? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Horst aan de Maas! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-horst-aan-de-maas

Een schoonmaakster in Horst aan de Maas vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Horst aan de Maas inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Horst aan de Maas zoeken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Er bestaan diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Horst aan de Maas

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Horst aan de Maas

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Horst aan de Maas, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Peel en Maas, Weert, Beesel en Venlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €13,00 p/uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Horst aan de Maas. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot wel €19,75 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kan je afspraken maken over strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Horst aan de Maas kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van de grootte van de woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Horst aan de Maas?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie