Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Broekhuizen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Broekhuizen? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Broekhuizen! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-broekhuizen

Een schoonmaakster in Broekhuizen gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Broekhuizen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Broekhuizen zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Broekhuizen

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Broekhuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Broekhuizen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Tegelen, Steyl, Broekhuizenvorst en Swolgen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder verstrekken we een overzicht met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse aanbieders in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Broekhuizen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen plus minus €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,50 tot +/- €18,75 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die gedaan worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste huishoudens in Broekhuizen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Broekhuizen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie