Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tegelen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Tegelen? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Tegelen! Op deze pagina vind je concrete tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Ook behandelen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-tegelen

Een schoonmaakster in Tegelen zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Tegelen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Tegelen opzoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Venlo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tegelen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Tegelen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Tegelen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Steyl, Velden, Broekhuizen en Broekhuizenvorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Tegelen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €18,50 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Tegelen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tegelen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie