Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Venray

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Venray? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Venray! Op deze pagina bieden we veel tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bekijk je hier bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,30 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-venray

Een schoonmaakster in Venray inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Venray inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Venray zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp bij je thuis komt. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Venray.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Venray

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Venray

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Venray, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Bergen Limburg, Venlo, Deurne en Laarbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Venray. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen ongeveer €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot +/- €19,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale taken die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Venray kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Venray?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie